Tv-Inspektion 2017-09-29T11:53:52+00:00

TV-INSPEKTION

Resumé: Læs om fordelene ved Tv-inspektion, hvad kan vi foretage Tv-inspektion af og hvilken dokumentation, du modtager.

Se mere information på www.kloakmestrenestvinspektion.dk

J. Berner Pedersen Entreprise A/S er medlem af KLOAKMESTRENES TV-inspektion og Dansk byggeri.
Du kan få yderligere information på telefon 49 13 22 78 – Ring og tal med J. Berner Pedersen eller mail til email@bernerpedersen.dk

Er der mistanke om revner, brud eller aflejninger indvendigt i rør og ledninger, er en TV-inspektion den hurtigste og sikreste måde at få et klart overblik over tilstanden i Jeres kloaksystem på.

Ved at vælge J. Berner Pedersen Entreprise A/S til at inspicere Jeres kloaksystem vælger I et erfarent firma med fokus på kvalitetssikring.

Hvad kan vi foretage TV-inspektion af ?

• Kloakledninger
• Faldstammer
• Rør
• Luftkanaler
• Skorsten
• Procesrør

Hvilke rørstørrelser kan vi inspicere ?
J. Berner Pedersen Entreprise A/S anvender det nyeste og mest moderne udstyr, der findes på markedet. Vi råder over kamera til inspektion af rør fra Ø50 til Ø160 mm. Er der behov for egentlig TV-inspektion af stikledninger fra hovedledningen, klarer vi også dette – det eneste krav er, at hovedledningen skal være mindst Ø100 mm.

Hvilken dokumentation for TV-inspektionen modtager I ?
Efter TV-inspektionen modtager I et sæt rapporter, hvor I kan se, hvordan tilstanden er i Jeres ledninger. Med TV-inspektionen følger evt. billeder eller USB-nøgle, hvor I kan se de konstaterede fejl fra optagelserne fra gennemkørslen af røret.

Hvor kan I få mere information ?
Har I spørgsmål, eller ønsker I mere information om, hvordan I kan nyde godt af vores services, er I altid velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 49 13 22 78 eller mail til email@bernerpedersen.dk

J. Berner Pedersen Entreprise A/S – til rådighed året rundt

● EN VIDEO KAMPAGNE FRA DANSK BYGGERI

● SÅDAN UNDGÅR DU DYRE KLOAKSKADER