checkmark   Byg Garanti​

checkmark   Kloakmestrenes TV inspektion

checkmark   Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

tlf-ikon  ​Ring til os

Belægningsarbejde til private og erhverv

Hvis du står og mangler et firma, der kan klare dit belægningsarbejde er du kommet til det rette sted. Vi opererer hovedsageligt i og omkring Espergærde, Hellerup, Hillerød og Helsingør, men vi er ikke blege for at køre til andre lokationer på Nordsjælland og i Nordkøbenhavn. Vi servicerer både private og erhverv, og hvad end din opgave er stor eller lille, kan vi hjælpe dig med at udføre arbejdet.

Det kan være en næsten umulig opgave at klare belægningsarbejdet selv, hvis ikke man har det rette udstyr. Derfor gør du klogt i at få vores dygtige medarbejdere med mere end 40 års erfaring til at udføre arbejdsopgaven. Vores priser på ydelser varierer meget afhængig af opgavens størrelse og omfang, men vi sidder altid klar ved telefonen til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi klarer alt inden for belægningsarbejde

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi udfører en lang række forskellige typer arbejde. Til den private husejer kan vi klare belægningsarbejde af indkørsel, gangsti, terrasse og meget andet. 

Til offentlige institutioner og erhverv klarer vi også større opgaver såsom anlæggelse af parkeringspladser og veje men også flisebelægning af større omfang.​

Vi gør altid vores bedste for at imødekomme lige netop dine behov, og vores dygtige medarbejdere sørger altid for at udføre opgaven så effektivt som muligt, hvor kvaliteten og sikkerheden er i fokus.

Kontakt os for en snak om vores ydelser

Såfremt du står over for at skulle bruge os til belægningsarbejde, tøv da ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi guider dig igennem dine forskellige muligheder. Sammen finder vi en løsning, som passer dine behov og ikke mindst dit budget.

Ring til os på telefon 49 13 22 78, eller send en mail til email@bernerpedersen.dk.​

Følg os på Facebook

Vi har netop lagt en spændende video op, hvor I kan se montering af bro over Stævnen, Snekkersten.

Få et uforpligtende tilbud​

Besk​riv den opgave du ønsker et tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi støtter​​

danskrødekors-logo  handicapidræt-logo  kraeftensbekaempelse-logo  muskelsvinds-logo

​Oplysninger

J. BERNER PEDERSEN ENTREPRISE A/S

CVR: 18443538

Telefon: ​49 13 22 78

E-mail: email@bernerpedersen.dk

Vi er medlem af

garanti  kloakkvalitetskontrolkloaktvinspektiongroensmiley