checkmark   Byg Garanti​

checkmark   Kloakmestrenes TV inspektion

checkmark   Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

tlf-ikon  ​Ring til os

TV-inspektion af rør og kloak udført af certificeret kloakmester

Hvis du har brug for en TV-inspektion af din kloak i eller omkring Espergærde, Hellerup, Hillerød og Helsingør kan vores dygtige kloakmester klare opgaven. Vi kører også gerne til andre områder i Nordsjælland eller Nordkøbenhavn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører fuld inspektion af dine rør og ledninger indvendigt ved hjælp af kloak-TV.

Hvis du har mistanke om revner, brud eller aflejringer indvendigt i dine rør og ledninger, kan en TV-inspektion hurtigt, effektivt og sikkert give et overblik over tilstanden af dit kloaksystem. Vi har mere end 40 års erfaring inden for branchen, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i top.

Vi laver TV-inspektion af din kloak og installerer rottespærre.

Fast pris 950,00 kr. Tv-inspektion / Spuling pr. time. – Tilbuddet gælder indenfor 30 km s rækkevide. Få et tilbud på installering af en rottespærre.

Kloak og dæksler skal være tilgængelige

Hvad kan vi foretage TV-inspektion af?

Vi kan udføre TV-inspektion af en lang række typer af rør:

  • ​​Kloakledninger
  • ​Faldstammer
  • ​Rør
  • ​Luftkanaler
  • ​Skorsten
  • ​Procesrør.

Vi anvender det nyste og mest moderne udstyr, som findes på markedet. Det betyder, at vi kan udføre arbejdsopgaver af rør fra Ø50 til Ø160 mm. Når vi har udført TV-inspektionen, vil du modtage et sæt rapporter, hvor tilstanden i rørene er beskrevet. Du får blandt andet billeder eller en USB-nøgle med de konstaterede fejl fra optagelserne.

Vores pris på TV-inspektion afhænger af omfanget, og hvor mange arbejdstimer der bruges på opgaven. Du kan dog altid være sikker på, at vi oplyser om vores priser, så du ved, hvor meget du skal budgettere med.

Få lavet en TV-inspektion af kloakken ved ejerskifte. Kloakken er endnu ikke en del af tilstands-rapporten, derfor kan der komme ubehagelige overraskelser, hvis du ikke har fået undersøgt kloakken.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis du har brug for en TV-inspektion af din kloak, skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi guider dig gennem dine muligheder, så vi kan finde en løsning, der passer til dit behov. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar ved telefonen og tasterne til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os på telefon 49 13 22 78, eller send en mail til e-mail email@bernerpedersen.dk.​

Følg os på Facebook

Vi har netop lagt en spændende video op, hvor I kan se montering af bro over Stævnen, Snekkersten.

Få et uforpligtende tilbud​

Besk​riv den opgave du ønsker et tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi støtter​​

danskrødekors-logo  handicapidræt-logo  kraeftensbekaempelse-logo  muskelsvinds-logo

​Oplysninger

J. BERNER PEDERSEN ENTREPRISE A/S

CVR: 18443538

Telefon: ​49 13 22 78

E-mail: email@bernerpedersen.dk

Vi er medlem af

garanti  kloakkvalitetskontrolkloaktvinspektiongroensmiley